Type to search

Stiri Diverse

Barcelona Renunță la Achiziționarea lui Joao Felix de la Atletico Madrid

Avatar of Xpert Bet
Share

Lipsa de Consistență a lui Joao Felix la Barcelona

  Barcelona a decis să nu semneze un contract permanent cu atacantul Joao Felix de la Atletico Madrid. Împrumutat de la Atletico, Felix a luptat să se impună ca titular, confruntându-se cu concurența din partea altor jucători precum Raphinha, Lamine Yamal și Ferran Torres.

  Conform recentelor statistici fotbal din La Liga, Joao Felix a avut momente promițătoare cu 10 goluri și șase pase de gol în 41 de meciuri, ale căror ponturi bune au fost mereu dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive. Din păcate, lipsa de consistență l-a împiedicat să se afirme cu adevărat în echipa catalană.

  Cu cele mai bune performanțe înregistrate împotriva fostului său club, Joao Felix a impresionat în victoriile din decembrie și martie, dar Barcelona ezită să-l achiziționeze permanent. În consecință, Felix se pregătește să se întoarcă la Atletico la finalul împrumutului său la Barcelona, deși există posibilitatea unei noi înțelegeri de prelungire a împrumutului. 

Opțiunile Alternative ale lui Joao Felix

  În cazul în care Barcelona renunță la o altă înțelegere de împrumut, Atletico ar putea încerca să-l vândă pe Joao Felix pentru a-și recupera o parte din suma uriașă plătită pentru el în 2019. Cu toate acestea, prețul de transfer ridicat ar putea descuraja cluburile interesate.

  În ciuda relației tensionate cu antrenorul Diego Simeone, Atletico ar putea decide să-l păstreze pe Joao Felix, care a reușit 34 de goluri și 18 pase de gol în perioada petrecută ca jucător la clubul madrilen.

Barcelona Renunță la Achiziționarea lui Joao Felix de la Atletico Madrid
Joao Felix
Taguri