Type to search

Stiri Champions League

Barcelona Învinge PSG pe Parc des Princes într-un Meci Senzațional din Liga Campionilor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanță Strălucitoare a lui Raphinha

  Într-un meci spectaculos din sferturile Ligii Campionilor, Barcelona a înregistrat o victorie cu 3-2 pe terenul lui PSG, iar eroul serii a fost Raphinha. Atacantul brazilian a fost omniprezent pe teren, marcând de două ori și contribuind decisiv la succesul echipei sale, confirmând ultimele predicții fotbal dinaintea meciului. Prima sa reușită a venit în minutul 37, când a profitat de o respingere a portarului Gianluigi Donnarumma și a trimis mingea în plasă din apropiere.

  Ulterior, în minutul 62, Raphinha a înscris cu execuție spectaculoasă, după o pasă lungă magistrală de la Pedri, abia introdus pe teren în locul lui Sergi Roberto. Aceste goluri au fost cruciale pentru Barcelona, ​​asigurându-le un avantaj important în perspectiva returului, ale cărui ponturi Liga Campionilor vor fi publicate online de cei mai tari experți ponturi pariuri sportive.

Barcelona Învinge PSG pe Parc des Princes într-un Meci Senzațional din Liga Campionilor
Dembele a egalat, 1-1, cu un șut puternic sub transversală

Cu Mbappe Anihilat, Barcelona Domină pe Parc des Princes

  O prestație sub așteptări în rândul gazdelor a fost cea a starului echipei, Kylian Mbappe, care a fost anihilat de apărarea adversă. Barcelona a reușit să profite de această formă slabă a vedetei gazdelor și să controleze jocul în mare parte. Echipa lui Xavi Hernandez a preluat inițiativa în prima repriză și a fost recompensată cu golul lui Raphinha.

  Chiar și după ce PSG a preluat conducerea temporar prin golurile consecutive ale lui Ousmane Dembele și Vitinha, Barcelona a rămas concentrată și a revenit în joc prin golul egalizator al aceluiași Raphinha. Momentul decisiv al meciului a venit în minutul 77, când Andreas Christensen a marcat golul victoriei pentru Barcelona, ​​în urma unui corner bine executat.

  Barcelona a obținut o victorie vitală într-un meci în care au dominat pe parcursul multor faze, așa cum arată recentele statistici fotbal ale meciului. Performanța lor remarcabilă le oferă o șansă reală de a avansa în semifinalele Ligii Campionilor și reprezintă un pas semnificativ în direcția dorită de clubul catalan: revenirea în vârful fotbalului european.

Barcelona Învinge PSG pe Parc des Princes într-un Meci Senzațional din Liga Campionilor
Christensen (galben) a marcat golul victoriei Barcelonei
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri