Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Atalanta vs Verona Ponturi Serie A 26.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Atalanta vs Verona Ponturi Serie A 26.10.2024

Atalanta vs Verona Ponturi

Atalanta vs Verona Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 9-a din Serie A. Partida se va juca sâmtătă, de la ora 21:45 la Bergamo. Mai jos găsiți ponturi Atalanta vs Verona oferite de experții XpertBet.

 

Mai multe pronosticuri fotbal azi găsești pe site-ul nostru!

Analiză și Statistici

  • După 8 etape, Atalanta se află doar pe locul 7 în Serie A, cu 13 puncte. Cu o victorie, poate urca chiar și pe podium.
  • Verona ocupă doar locul 14 în clasament, cu 9 puncte acumulate în 8 etape. Are doar 3 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Atalanta este neînvinsă în ultimele 5 jocuri, timp în care a înregistrat 3 victorii și 2 remize.
  • De partea cealaltă, Verona este în criză de rezultate și are 4 înfrângeri în ultimele 5 runde.
  • Înainte de a se întâlni, Atalanta a încheiat la egalitate cu Celtic în Champions League (0-0), în timp ce Verona a pierdut cu Monza pe teren propriu în campionatul intern, scor 0-3.
  • Atalanta domină la general duelurile directe cu Verona, reușind să se impună în 6 din precedentele 10 întâlniri. Câștigă din nou?

Alte ponturi:

Atalanta vs Verona Ponturi

1 & peste 2.5 goluri @ 1.92

Atalanta este pe o pantă ascendentă, cu rezultate bune în ultima perioadă, de moral și cred că se va impune astăzi. Verona este o formație modestă, cu 4 înfrângeri în ultimele 5 etape. Nu cred că Atalanta pierde, ba mai mult, consider că se va impune lejer și va face spectacol în fața fanilor.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri