Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Atalanta vs Genoa Ponturi Serie A 05.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Atalanta vs Genoa Ponturi Serie A 05.10.2024

Atalanta vs Genoa Ponturi

Atalanta vs Genoa Ponturi. Atalanta și Genoa sunt adversare în etapa a 7-a din Serie A, sâmbătă, de la ora 19:00, pe Gewiss Stadium din Bergamo. Se impun gazdele?

 

Aruncă o privire și peste Statistici Serie A pentru a-ți pregăti Biletul Zilei!

Atalanta

Logo echipă
  • Atalanta vine după o victorie mare, de moral, 0-3 cu Shakhtar Donetsk în runda a 2-a din Champions League. Astfel, italienii sunt neînvinși după primele două etape.
  • „La Dea” nu se descurcă la fel de bine și în Serie A, acolo unde au doar două victorii în primele 6 etape. Recent, Atalanta a încheiat la egalitate cu Bologna, scor 1-1.
  • În prezent, echipa din Bergamo se află doar pe locul 12 în campionat, cu 7 puncte.
  • Trupa lui Gian Piero Gasperini a câștigat atât în tur, cât și în retur cu Genoa în stagiunea precedenta. Obține Atalanta un nou succes?

 

Echipă probabilă Atalanta: Carnesecchi – Kossounou, Djimsiti, Kolasinac – Bellanova, Ederson, de Roon, Zappacosta – Lookman, Samardzic – Retegui

Genoa

Logo echipă
  • Genoa are un început de sezon modest. După 6 etape, oaspeții au o singură victorie, două remize și nu mai puțin de trei înfrangeri.
  • Înainte de a se deplasa pe terenul celor de la Atalanta, „Grifonii” au pierdut fără drept de apel ”acasă” cu Juventus, scor 0-3.
  • În acest moment, trupa antrenată de Alberto Gilardino se află doar pe locul 16 în Serie A, cu 5 puncte, la fel ca Lecce, formație care este pe loc retrogradabil.
  • Genoa nu a mai câștigat cu Atalanta din 2018. Pot aceștia produce surpriza?

 

 

Echipă probabilă: Gollini – De Winter, Bani, Vasquez – Sabelli, Frendrup, Bohinen, Miretti, Martin – Vitinha, Pinamonti

Alte ponturi:

Atalanta vs Genoa Ponturi

Victorie Atalanta @ 1.50

Atalanta este cu moralul ridicat după victoria din Champions League și mă astept să continue seria de succese. De partea cealaltă, Genoa este într-o formă slabă și nu cred că are resursele necesare pentru a pleca cu punct/puncte de la Bergamo. 

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri