Type to search

Ponturi pariuri Champions League Champions League Stiri

Atalanta vs Celtic Ponturi Champions League 23.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Atalanta vs Celtic Ponturi Champions League 23.10.2024

Atalanta vs Celtic Ponturi

Atalanta vs Celtic Ponturi. Atalanta și Celtic se vor duela miercuri, 23 octombrie, de la 19:45, în etapa a 3-a din Champions League pe Gewiss Stadium. Mai jos găsiți ponturi Atalanta vs Celtic oferite de experții XpertBet.

 

Am pregătit și Biletul Zilei din Champions League în Cotă 10!

Analiză și Statistici

  • Atalana a jucat excelent până acum în Champions League, iar după două runde italienii nu au pierdut. Au debutat cu Arsenal, meci încheiat cu scorul de 0-0, ca mai apoi să se impună la pas cu Shakhtar Donetsk, scor 0-3.
  • De partea cealaltă, și Celtic început în forță, 5-1 pe teren propriu cu Slovan Bratislava în prima etapă, dar apoi a pierdut fără drept de apel cu Dortmund, scor 7-1.
  • Atalanta este cu moralul ridicat înainte de acest meci și vine după 3 victorii consecutive. Nici Celtic nu este mai prejos, având doar un eșec în acest sezon, cel despre care spuneam mai sus.
  • Este primul duel direct între cele două echipe, iar cele mai bune agenții de pariuri oferă prima sansa celor de la Atalanta. Poate Celtic produce surpriza la Bergamo?

Alte ponturi:

Atalanta vs Celtic Ponturi

Victoria Atalanta @ 1.45

Atalanta este pe o pantă ascendentă și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că joacă acasă. Celtic este o echipă incomodă, însă nu cred că are acum resursele necesare pentru a obține punct/puncte, asta și pentru că joacă destul de modest în deplasare.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri