Type to search

Stiri Diverse

Atalanta Surclasează Olimpique Marseille și Avansează în Finala Europa League

Avatar of Xpert Bet
Share

Atalanta: Dominație din Primul Până în Ultimul Minut

  Atalanta a surclasat Olympique Marseille cu 3-0 pentru a accede în finala Europa League, grație golurilor marcate de Ademola Lookman (min.30), produsul academiei de tineret, Matteo Ruggeri (min.52), și El-Bilal Toure (min.90+5). În prima manșă, scorul a fost 1-1, iar în retur, la Bergamo, Atalanta a dominat total într-un meci ale cărui ponturi Europa League au fost dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Cu o formație ofensivă, condusă de pe marginea terenului de Gian Piero Gasperini, Atalanta a reușit să controleze total jocul și să își asigure locul în finală. Cu o serie de șanse de gol ratate de ambele echipe, Marseille nu a reușit să își găsească ritmul și a fost învinsă în mod categoric de o echipă Atalanta hotărâtă să ajungă în finală și să lupte pentru trofeu, confirmând ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

Atalanta Surclasează Olimpique Marseille și Avansează în Finala Europa League
Lookman a deschis scorul pentru Atalanta

În Așteptarea Finalei cu Leverkusen

  Atalanta va lupta pentru trofeul Europa League împotriva lui Bayer Leverkusen, după succesul din semifinale. Sub conducerea lui Gian Piero Gasperini, echipa a demonstrat o formă de zile mari pe scena europeană, ajungând în finala de la Dublin pentru a se lupta pentru trofeul pus în joc. În plus, Atalanta va concura și pentru Cupa Italiei împotriva lui Juventus în acest lună, consolidându-și reputația de forță majoră în fotbalul european.

  Atalanta a trecut printr-un drum dificil în Europa League, învingând echipe precum Sporting Lisabona, Liverpool și Olympique Marseille pentru a ajunge în finală. După ce a terminat pe primul loc într-o grupă dificilă, echipa din Bergamo a eliminat Sporting în optimi și Liverpool în sferturi, stabilind un duel dificil cu Marseille în semifinale. După un rezultat de 1-1 în prima manșă, Atalanta a dominat în manșa secundă, câștigând cu 3-0 și asigurându-și locul în finală.

Atalanta Surclasează Olimpique Marseille și Avansează în Finala Europa League
Matteo Ruggeri în acțiune
Taguri