Type to search

Stiri Premier League

Arsenal Zdrobește Chelsea cu 5-0 și Se Distanțează în Fruntea Clasamentului Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share

Arsenal Domină și Umilește Chelsea

  Arsenal a aruncat mănușa rivalelor sale în lupta pentru titlul Premier League cu o victorie zdrobitoare cu 5-0 împotriva lui Chelsea, urcând cu trei puncte în fruntea clasamentului într-un meci dominat de golurile lui Leandro Trossard (min.4), Ben White (min.52 și 70) și Kai Havertz (min.57 și 65). Tunarii și-au demonstrat puterea de a reveni după un început dificil și acum pune presiune pe Liverpool și Manchester City în ultimele patru meciuri ale sezonului.

  Arsenal se află acum la trei puncte distanță de Liverpool în fruntea clasamentului, cu 77 de puncte din 34 de meciuri, punând presiune pe Liverpool și Manchester City. Victoria lor covârșitoare împotriva lui Chelsea nu numai că le consolidează poziția de lideri, dar le oferă și o diferență mare de goluri, un avantaj crucial în cursa strânsă pentru titlul ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

Arsenal Zdrobește Chelsea cu 5-0 și Se Distanțează în Fruntea Clasamentului Premier League
Havertz a marcat o dublă împotriva fostei sale echipe

Havertz Strălucește Împotriva Fostului Său Club

  Kai Havertz a avut nevoie de timp pentru a câștiga susținerea fanilor de la Arsenal după transferul său din vară de la Chelsea, iar dubla sa rapidă realizată împotriva fostului său club în meciul de marți seara a transmis un mesaj puternic în cursa pentru titlu, confirmând recentele predicții fotbal din Premier League.

  Antrenorul Mikel Arteta a arătat loialitate față de Havertz mai devreme în sezon și este acum recompensat din plin cu potențialul complet al atacantului german. Victoriile recente ale lui Arsenal înseamnă că presiunea este pusă acum pe Liverpool și Manchester City ca să se mențină în cursa pentru titlu.

Arsenal Zdrobește Chelsea cu 5-0 și Se Distanțează în Fruntea Clasamentului Premier League
Ben White (dreapta) a marcat o dublă
Taguri