Type to search

Stiri Diverse

Arsenal Revine la Dusan Vlahovic: Planuri pentru Un Transfer Bombă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Arsenal: Interes Renăscut pentru Vlahovic

  Arsenal pare să își reînvie interesul pentru un atacant din Serie A, după ce au încercat și au eșuat să-l aducă în 2022. Dusan Vlahovic, fost jucător la Fiorentina, a fost intens legat de o mutare pe Emirates, iar un transfer părea foarte aproape la jumătatea sezonului 2021-2022. Cu plecarea lui Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette pe punctul de a părăsi clubul, Vlahovic a ales atunci să semneze cu Juventus într-un contract de 71.8 milioane de lire sterline.

  Deși această mutare i-a adus o sumă considerabilă și un prestigiu nou, parcursul său la Juventus nu a fost lipsit de provocări. Cu un număr de 40 de goluri în 94 de meciuri, Vlahovic a arătat momente de strălucire, dar consistența prestației sale meci de meci a fost uneori dificilă de atins în tricoul bianconero, potrivit ultimelor statistici fotbal din Serie A.

Vlahovic și Viitorul Său la Juventus

  Deși a înregistrat un procent excelent de eficacitate, viitorul lui Vlahovic la clubul italian nu este sigur. Deși este sub același contract pe care l-a semnat în urmă cu doi ani, performanțele sale remarcabile ar putea să îl facă să fie dorit de alte echipe, conform recentelor ponturi fotbal vehiculate de unii experți ponturi pariuri. Arsenal a reînnoit interesul pentru atacant, fiind dispus să plătească 60 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Vlahovic pe Emirates.

  Cu toate acestea, salariul său de 12 milioane de euro pe an ar putea reprezenta o problemă pentru clubul londonez. Arsenal însă este hotărât să își folosească rezervele financiare pentru a aduce un atacant de top, pentru a-și consolida șansele în sezonul următor. Această mutare ar putea aduce un suflu nou în linia de atac a lui Arsenal și ar putea fi cheia pentru a se întoarce pe drumul succesului în competițiile de top din Anglia și Europa.

Arsenal Revine la Dusan Vlahovic: Planuri pentru Un Transfer Bombă
Vlahovic în acțiune
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri