Type to search

Stiri Euro 2024

Anglia Triumfă în Fața Olandei și Va Juca Finala Euro 2024 Împotriva Spaniei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Rezerva Ollie Watkins Aduce Victoria în Prelungiri

  Anglia a reușit o calificare spectaculoasă în finala Euro 2024, învingând Olanda cu 2-1 datorită golului marcat de Ollie Watkins în minutele de prelungire. Meciul părea că va intra în prelungiri când Watkins a primit o pasă excelentă de la Cole Palmer și a șutat impecabil în colțul lung al porții adverse.

  Olanda deschisese scorul în minutul 7 printr-un șut superb al lui Xavi Simons, dar Anglia a egalat 11 minute mai târziu printr-un penalty executat de Harry Kane. Prima repriză a fost plină de acțiune, dar în a doua repriză ritmul s-a mai calmat până la momentul dramatic din final, care a asigurat calificarea Angliei pentru a doua oară consecutiv în finala Campionatului European, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

Anglia Triumfă în Fața Olandei și Va Juca Finala Euro 2024 Împotriva Spaniei
Xavi Simons a deschis scorul pentru Olanda

Transformarea Spectaculoasă a Echipei Angliei

  După un parcurs mai puțin impresionant până în semifinale, Anglia a arătat o formă cu totul diferită împotriva Olandei, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost făcute public de cei mai buni experți ponturi pariuri. În ciuda unui început dificil, echipa a reușit să se redreseze rapid, egalând printr-un penalty obținut în urma unei intervenții VAR.

  Performanța jucătorilor precum Phil Foden, Jude Bellingham și Bukayo Saka a fost remarcabilă, aceștia jucând cu aceeași încredere și abilitate ca și pentru cluburile lor. Tânărul Kobbie Mainoo, în vârstă de doar 19 ani, a dominat mijlocul terenului ca un veteran, contribuind semnificativ la jocul echipei. Anglia și-a creat numeroase ocazii, forțându-l pe portarul olandez Bart Verbruggen să facă mai multe intervenții spectaculoase.

Anglia Triumfă în Fața Olandei și Va Juca Finala Euro 2024 Împotriva Spaniei
Kane în culmea fericirii, sare în brațele lui Watkins

Schimbările Tactice Decisive ale lui Gareth Southgate

  Cu toate că în a doua repriză Anglia a început să joace mai precaut și să piardă din energie, antrenorul Gareth Southgate a luat măsuri inspirate prin introducerea lui Ollie Watkins și Cole Palmer în minutul 81, în locul lui Harry Kane și Phil Foden. Această schimbare s-a dovedit a fi crucială, Palmer oferindu-i o pasă decisivă lui Watkins pentru golul victoriei.

  În contrast cu strategiile sale mai conservatoare din trecut, Southgate a decis să riște în finalul timpului regulamentar, o mișcare care s-a dovedit a fi câștigătoare. Aceasta a fost a treia victorie consecutivă în care Anglia a revenit de la un scor defavorabil, demonstrând capacitatea echipei de a se adapta și de a performa sub presiune și confirmând ultimele predicții fotbal europene.

Anglia Triumfă în Fața Olandei și Va Juca Finala Euro 2024 Împotriva Spaniei
Watkins șutează și balonul intră în poarta Olandei calificând Anglia în finala Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri