Type to search

Stiri Tenis

Andrey Rublev Înlătură Visul lui Carlos Alcaraz la Madrid Open, Jannik Sinner Se Retrage

Avatar of Xpert Bet
Share

Rublev Privează Spania de Al Treilea Titlu Consecutiv la Madrid Open

  Speranțele lui Carlos Alcaraz de a deveni primul jucător care câștigă trei titluri consecutive la Madrid Open s-au destrămat în fața publicului său de acasă, după ce a suferit o înfrângere cu scorul de 4-6 6-3 6-2 în sferturile de finală de la cel de-al șaptelea favorit, Andrey Rublev.

  Deși a reușit să câștige primul set în 41 de minute, Alcaraz nu a jucat la nivelul său optim, în timp ce Rublev a oferit o performanță solidă, reușind să întrerupă seria de 14 meciuri câștigate de Alcaraz la turneul ATP Masters 1000 într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

Rublev Va Juca în Semifinale cu Fritz, Sinner Se Retrage

  Desemnarea lui Rublev în prima sa semifinală la Madrid marchează o revenire notabilă, întrucât acesta se confrunta cu o serie de patru înfrângeri consecutive înaintea acestui eveniment pe zgură. Rusul a declarat că această săptămână ar putea fi o ușurare pentru el, dar este important să nu se lase pradă gândurilor prea optimiste, având în vedere că sezonul poate fi imprevizibil. În semifinală, Rublev va întâlni americanul Taylor Fritz, care a trecut de Francisco Cerundolo din Argentina.

  În altă parte a tabloului de la Madrid Open, italianul Jannik Sinner, favoritul nr.1, a fost nevoit să se retragă din turneu din cauza unei accidentări la șold, permițându-i canadianului Felix Auger-Aliassime să avanseze în semifinale, infirmând numeroase predicții tenis ale turneului. Retragerea lui Sinner marchează o dezamăgire pentru fanii tenisului, dar și o oportunitate pentru alți jucători să-și facă loc în etapele ulterioare ale competiției. Canadianul va juca în semifinale împotriva câștigătorului meciului Daniil Medvedev – Jiri Lehecka.

Andrey Rublev Înlătură Visul lui Carlos Alcaraz la Madrid Open, Jannik Sinner Se Retrage
Alcaraz și Rublev la finalul meciului
Taguri