Type to search

Stiri Tenis

Alexander Zverev Cedează „Într-un Picior”, după Un Meci Epuizant cu Taylor Fritz la Wimbledon

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Meci Epuizant de Cinci Seturi

  Alexander Zverev a luptat eroic împotriva lui Taylor Fritz într-un meci de patru ore și jumătate în optimile de finală de la Wimbledon. Cei doi jucători au schimbat lovituri brutale într-un meci care a ajuns la cinci seturi, iar în final, Zverev a declarat că a jucat „într-un picior”.

  Fritz a câștigat în cele din urmă cu scorul de 4-6, 6-7(4), 6-4, 7-6(3), 6-3, surprins de revelațiile post-meci ale lui Zverev. Germanul, care și-a protejat genunchiul stâng rănit cu o bandă de protecție, a reușit să servească 19 ași și 55 de lovituri câștigătoare, potrivit ultimelor statistici tenis ale meciului, ceea ce face performanța sa cu atât mai impresionantă.

Fritz

Alexander Zverev Cedează "Într-un Picior", după Un Meci Epuizant cu Taylor Fritz la Wimbledon
Taylor Fritz se califică în sferturi la Wimbledon

Problemele Medicale ale lui Zverev

  Zverev a explicat după meci că a suferit o ruptură a capsulei genunchiului și contuzii osoase, confirmate printr-o scanare RMN. „Evident că nu am fost 100% astăzi, nu-i așa?” a spus el reporterilor. Aceasta a fost o lovitură dureroasă pentru Zverev, care se afla într-o formă excelentă în ultimele luni și spera să ajungă în sferturile de finală la Wimbledon pentru prima dată.

  Cu toate acestea, durerea fizică și frustrarea mentală a fost prea mare pentru a învinge în acest meci crucial, ale cărui ponturi tenis au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive. „Nu era ceva ce necesită intervenție chirurgicală. Doar are nevoie de timp pentru a se vindeca”, a adăugat el, referindu-se la accidentarea sa.

Alexander Zverev Cedează "Într-un Picior", după Un Meci Epuizant cu Taylor Fritz la Wimbledon

Impactul Accidentării asupra Performanței lui Zverev

  Zverev a suferit o accidentare similară în semifinalele Openului Francez din 2022, când a fost scos de pe teren într-un scaun cu rotile după o cădere gravă. În ciuda acestor probleme, Zverev a continuat să joace și să lupte. Deși a câștigat primele două seturi și a fost la doar două game-uri de victorie, a fost învins de Fritz. A fost o înfrângere greu de digerat, având în vedere forma sa impresionantă de la Wimbledon, unde a câștigat toate meciurile anterioare în seturi directe și a menținut 56 de servicii consecutive fără a fi întrerupt.

  „Știam că am o mare oportunitate aici la Wimbledon. Ieri nu puteam nici să merg. Astăzi m-am simțit mult mai bine, de aceea am încercat să joc”, a spus Zverev. El și-a exprimat speranța de a fi pregătit să-și apere titlul olimpic la Jocurile de la Paris din această lună. „Sunt mândru de ceea ce am realizat astăzi”, a concluzionat el, subliniind determinarea sa de a continua să lupte chiar și în fața unor dificultăți fizice semnificative. Fritz îl va înfrunta pe italianul Lorenzo Musetti pentru un loc în semifinale.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri