Type to search

Stiri Diverse

Al-Nassr vs. Al Ittihad: Ultimul Duel al lui Cristiano Ronaldo în Actualul Sezon al Saudi Pro League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Al-Nassr, Aproape de Finalul Sezonului

  Al-Nassr se pregătește să încheie sezonul 2023-24 al Saudi Pro League pe locul al doilea, indiferent de rezultatul ultimului meci împotriva rivalilor de la Al Ittihad, luni seară, pe Al Awal Park de la Universitatea King Saud. Echipa antrenată de Luis Castro a avut un sezon solid, cu doar patru înfrângeri, dar a rămas în umbra campioanei Al-Hilal, care a dominat competiția având o diferență de 14 puncte.

  În ciuda eliminării din Champions Cup, Al-Nassr mai are o șansă la un trofeu în finala Cupei Regelui, unde va întâlni Al-Hilal într-un meci ale cărui ponturi bune vor fi publicate online de experți ponturi pariuri. Pentru a-și menține forma, Al-Nassr trebuie să treacă peste semi-eșecul de săptămâna trecută, 2-2 cu Al Riyadh. În acel meci, după un început promițător cu un gol rapid marcat de Otavio, Al-Nassr a primit două goluri în prima repriză și a jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Aymeric Laporte. Totuși, Meshari Al-Nemer a reușit să salveze un punct în minutul 97.

  Aymeric Laporte, care ar putea reveni în Spania în această vară, va fi suspendat pentru ultimele două meciuri ale sezonului, inclusiv finala Cupei Regelui. În locul său, Abdulelah Al-Amri va face pereche cu Ali Lajami în centrul apărării. Cristiano Ronaldo este aproape de a câștiga Gheata de Aur, având 33 de goluri în acest sezon, cu unul mai puțin decât recordul all-time al ligii.

Al-Nassr vs. Al Ittihad: Ultimul Duel al lui Cristiano Ronaldo în Actualul Sezon al Saudi Pro League
Luis Castro

Al Ittihad, Provocări și Speranțe pentru Viitor

  Pentru Al Ittihad, sezonul 2023-24 a fost plin de provocări, în ciuda investițiilor mari făcute vara trecută. Echipa are nevoie de întăriri majore și de un nou antrenor pentru sezonul viitor, având în vedere că aproape tot primul „11” este indisponibil din cauza accidentărilor. Cu cinci meciuri fără victorie înainte de a învinge Damac cu 4-1 weekendul trecut, forma echipei a suferit mult.

  Potrivit ultimelor statistici fotbal din Saudi Pro League, Al Ittihad a câștigat în deplasare doar unul dintre ultimele patru meciuri, împotriva ultimei clasate Al Hazem, dar a suferit o înfrângere dureroasă cu 3-1 în fața candidaților la retrogradare Abha. În plus, echipa a fost umilită cu 5-2 în meciul tur împotriva lui Al-Nassr.

  Karim Benzema a lipsit în ultimele șase meciuri și se speculează că ar dori să părăsească Orientul Mijlociu în această vară. Printre jucătorii importanți care vor lipsi se numără Abderrazak Hamdallah, Ahmed Hegazy, Luiz Felipe, Fabinho, Abdullah Al-Mayouf și Omar Hawsawi. În ciuda acestor absențe, echipa condusă de Marcelo Gallardo speră să termine sezonul cu fruntea sus, deși se confruntă cu o provocare dificilă în fața lui Al-Nassr.

Al-Nassr vs. Al Ittihad: Ultimul Duel al lui Cristiano Ronaldo în Actualul Sezon al Saudi Pro League
Marcelo Gallardo

Formații probabile

  Al-Nassr:

Ospina; Al Ghanam, Lajami, Al-Amri, Telles; Al-Khaibari, Yahya, Brozovic, Otavio, Mane; Ronaldo

  Al Ittihad:

Mahasnah; Al Yami, Al Mosa, Kadesh, Al-Shanqeeti; Kante, Al Nashri, F Al-Ghamdi; Jota, Haji, A Al-Ghamdi

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri